So come on, get higher...

Först och främst.
GRATTIS RONJA! 16 år woohoo...
bara 2 år kvar nu ..bara 2 år!

(vi är alla chockade över mina OTOLIGA Ps skills..eller hu? HAHAHA)


So now what will your legacy be?...


GRATTIS PÅ MORS DAG!
Jag ska inte skriva mycket nu för de hinner jag inte. Ska ut och köra i våran masta miata <3 den är så snygg grr haha.
men tänkte skriva ett morsdag medelande och dela min glädje att jag hittade en av mina nya favoritlåtar på youtube.. i bra kvalite! den är underbar <3..

Wakey!Wakey! - War Sweater

New York is dangerous, littered with thieves
We've no morals here, we just do as we please....
But I don't wanna go home where they all stare at me
cause I'm tattoed, and fired up, and drunk, and obscene...

You wear your religion like a War Sweater.
You ask for the truth, but you know you could do so much better,
and you sat on your fences, you've screamed no retreat...
So now what will your legacy be?
(We...)

Battle lines drawn if you wonder which side speaks the truth
then look closely to which speaks from pride
I love you. I swear it. I would never lie...
But I fear for our lives and I fear your closed eyes...

You wear your religion like a War Sweater.
You ask for the truth, but you know you could do so much better,
and you sat on your fences, you've screamed no retreat...
So now what will your legacy be?
So what will your legacy be?
So what will your legacy be?
(We...)

I'm in the mood where I come all untied,
I'm in the mood to say things that'll change people's minds...
I love you. I swear it. I would never lie...
But I fear for our lives and I fear your closed eyes...

You wear your religion like a War Sweater.
You ask for the truth, but you know you could do so much better,
and you sat on your fences, you've screamed no retreat...
So now what will your legacy be?
So what will your legacy be?
So what will your legacy be?

Were you born to resist or be abused?..



Jag pallar inte skriva mycket, men de var faktiskt trevligt att åka och äta med föräldrarna. Jag "träffade" Bagge.. ¨heter han så? han i idol.  Han som min mamma sa ; var gift med hon med häcken.  De var ju inte de coolaste som hänt de här året men. De var ett fint ställe med bra mat, varför klaga. 
Jag har blivit kär i mina Ray ban solglassögon,som har stryka vilket är underbart nu när jag inte pallar använda linser så mycket. De är underbara <3. 

Nu något som inte är lika underbart. De gjorde mej och Nathalie nr 2 mycket upprörda igår. De ska kanske göra en 6e sesong av SN. De här betyder en sesong utan Kirpke </3  OCH! OCH!  utan jared och jensen </3333. De är tragiskt, jag måste ta mej till kanada och slå dem. Jag kan ju tya med Natta nr 1 och utnytja hennes släkt HAHA.. Men faktiskt nästa mål: Kanada för att slå SN killarna (+ slå på jared och jensen för vara pussys och sakna värmen) ...sen när jag ändå är där måste jag gå och slå Tom ... för jag ser ju på Smallville nu, när jensen är med <33 och de dödar mej att Clark är en sån cry baby. BE A MAN snälla clark... nej.... elin..allt är ditt fel.. uppfostra din man. 

Jag sitter och lyssnar på en jätrte gammal skiva jag brände när jag var typ 13 år<3 de är alltid roligt att se tebax på gammal musik. 
 


Mood:
optimistic
Optimistic

9 dagar kvar


An' I was right there beside him all summer long..


Jag kom just hem från att varit i vällingby och shoppat med min alltid så glada moder. De blev väll ungifär de sakerna jag
ville ha. Och lite till. Som min fashion againsty aids tröja från NERD. för jag älskar pharell...
men nu drar mina föräldrar iväg mej på båten </3 skriver ikväll igen


Miss Swift youre too fast I cant catch you....


Jag blir lika glad vargie gång Taylors låtar kommer på radion och vargie gång jag ser henne på tv.  Jag blire faktiskt stolt av alla priser hon vinner, för de känns bra att liksom verkligen följt henne från början.  De var så himmla randome när jag hittade picture to burn första gången,  men jag fatnade direkt. Då fanns de 3 album på hennes hemsida. Idag finns de 81 olika phootshots.  De var väll Fearless som verkligen gjorde henne känd men Taylor Swift skivan borde få lika mycket publicity för den är verkligen UNDERBAR!. Verkligen om de finns någon jag skulle vilja som är de nog hon, fast jag vill ju egentligen inte bli sångare.
 


De här är nog alltid min favorit låt...

Jag gick in och kollade på skolor i dag. Jag är rätt sugen på Santa Monica. De skuller ju vara jätte coolt men de är både dyrt och svårt. De känns bra att ha mål, att sträva efter dem.  Jag har så svårt för folk som lägger sig ner och dör. Som ger upp när de blir svårt eller som aldrig ens försöker.  Jag har väll haft tur med mina föräldrar men sen har jag ju haft otur i annat. Men jag tänker tame fan åka ditt, Kanske är de som de säger. As long as you set your mind too it...
Annars har jag suttit i solen och ritat.. jag har nu kommit på hur min tatuering ska se ut. Jag tror jag vill göra den nu..så fort jag har råd! så fort jag kan! för den ska göras. Bara för folk inte tror jag kan.

My bloody valentine

Egentligen ville ja gå och se den idag.. för att vara ett bra fan liksom <33.. me3n sen såg jag den fanns på dvd i usa och jag kan faktiskt vänta i typ 1½ månad på dern..faktiskt..inte så hämskt. Tror inte den är SÅ bra anyway.. men jensen <3


You ask for the truth, but you know you could do so much better..

Egentligen borde jag plugga nu, eftersom jag gick ut till sofie när jag borde pluggat igår. Men jag kände jag måste gå in och skriva för jag hann inte ge joss sitt egna födelsedags medelande.

GRATTIS JOSS!<33 ARTON ÅR!!!

nu ska jag ta någon iprem så min huvudvärk slutar och sen ska jag springa till min buss. Känns som en SÅ onödig dag att vara i skolan. Men lika bra åka och hälsa på fredda och sara om inget annat.  

10 dagar kvar

Mood:
nauseated
hangover

Stand Still, Look Pretty


Okej jag hatar sitta och titta på kläder över internet. Jag hatar de för man vet man själv inte kommer se lika bra ut i de som modellen. Men fortfarande är de snygga kläder <3.. behöver göra min sommar garderob lite större faktiskt. Fast nu har jag inga pengar at the moment. Men drömma går ju ALLTID...

In between the white lines where I found love..

Så nu ska jag ju skriva ofta så lika bra skriva nu. Så idag har de inte hänt speciellt mycket, jag sov och sen tog jag mej upp och då mådde jag så dåligt så jag la mej igen.  Sen gick jag upp för att sätta mej och prata med Maja. Vi satt och prata nicelback men de kom vidare till Jensen sen när Smallville började.  Vi kom fram till den hämska upptäkten att hans läppar växt...vilket bara är ...konstigt o.O 

I alla fall ska jag lägga upp lite bilder nu. När vi hade håltimma i skolan och de var så himmla fint väder så vi gick ut och fotade.
 

Flesh And Blood need Flesh And Blood

Jag ska försöka skriva mer nu .. nu över sommaren:D LOVAR!. Och jag ska i alla fall sätta in bilder oftare om jag inte orkar skriva. Jag ska lägga in lite bilder imorgon men nu blir de ett spec shout out till Fredda <33
 
GRATTIS PÅ 18 ÅRS  DAGEN LOVE!<3333


RSS 2.0