Well I know, I miss more than I hit ..

Nu är jag hemma och .. ska försöka skriva lite oftare nu. Men jag orkar de aldrig, jag är väll helt enkelt för lat.
Just nu är de bröderna lejonhjärta på tv. Har aldrig tänkt på vilket otoligt dåligt gjord film de är. Berättelsen är ju värkligen fin men allt annat är ju lite slrattretande dåligt. Men jag ser de bara för att  väntar på min Criminal minds  inspelning ska ha spolat klart.

Gotland var jätte mysigt värkligen. Även om de var kallt och vi blev lite sjuka  hahahaha. De var ju världens minsta by typ, mer kossor än människor men vi lyckades göra saker hela tidebn. Och vi lyckades röra på oss nästan så mycket vi tänkte med.  Bilder kommer senare när jag orkar  ta mej och packa upp.

De är rätt shönt att veta skottland resan är mer eller mindre klar:D bara betala megan så är de mrer eller mindre klart. De kommer säkert bli jätte kul:D Jag menar vi är ju alla arton och så då med:D. Lite synd om Nathalie bara :/  Men vi får göra något roligt sen i Göteborg med henne. De var rätt shönt vi bestämde de bara skulle vara vi typ. De är ju mewr för säkerhetens skull. blod skulle spruta och huvuden skulle rulla annars hahaha.


MEGAN<3

Måste säga grattis till den underbara MEGAN DIBB som igår(4/4)
GRATTIS MEGAN  18 <3333
If I ever leave this world alive
I'll thank for all the things you did in my life
If I ever leave this world alive
I'll come back down and sit beside your
feet tonight
Wherever I am you'll always be
More than just a memory
If I ever leave this world alive



RSS 2.0